Efterårsferie 2016

Hold ferie i den populære uge 42 og få 3 dages ophold for 2 dages pris.

FolkeFerieFonden og Helsingør Ferieby åbner helt ekstraordinært op for 3 dages ophold i den meget eftertragtede efterårsferie 2016. 

Se priserne her:

• Weekenden fra 14. til 16. oktober. Pris pr. feriehus inklusive, moms, el, vand og miljøafgifter, WI-FI, linnedpakker, slutrengøring og 6 sovepladser

Pris: 2250,- for hele opholdet.

• Hverdage fra 17. til 19. oktober. Pris pr. feriehus inklusive, moms, el, vand og miljøafgifter, WI-FI, linnedpakker, slutrengøring og 6 sovepladser

Pris: 1950,- for hele opholdet.

Weekenden fra 21. til 23. oktober. Pris pr. feriehus inklusive, moms, el, vand og miljøafgifter, WI-FI, linnedpakker, slutrengøring og 6 sovepladser

Pris: 2250,- for hele opholdet

Ankomst kl. 10.00 Afrejse kl.14:00 – på alle ophold.

Derfor skal du holde efterårsferie i Helsingør Ferieby

Der kører tog direkte til Helsingør Ferieby, som har udsigt til Kronborg Slot og Sverige. Helsingør Ferieby er en skøn oase midt i naturen i Nordsjælland, hvor man samtidig er tæt på Helsingørs liv og mange oplevelser. Med kun 15 minutter til Helsingørs centrum er der rig mulighed for masser af aktiviteter gode oplevelser i hele efterårsferien – måske med en lille tur over Øresund til Sverige på 20 minutter. Se alle oplevelser her. Se Vist Nordsjællands guide til oplevelser i efterårsferien - klik her.

Sådan bor du i Helsingør Feriey

De 40 feriehuse på hver 42 m2 er en dejlig base for en afslappende ferie. Pladsen i husene er udnyttet optimalt med et hyggeligt køkkenalrum med lækkert moderne køkken og møbler fra Paustian. Derudover er der soverum, entré og badeværelse. Se mere her.

Bestil her eller få mere information

Kontakt Mogens Thage Hougaard – for yderligere information i forbindelse med et ophold i efterårsferien på ovenstående datoer.

undefined

Book ferieophold

Er du interesseret i, at komme på ferie i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt venligst Mogens Thage Hougaard på 29 37 10 22 eller mth@folkeferiefonden.dk

Om FolkeFerieFonden

Hvert år skaber FolkeFerieFonden gode ferieoplevelser, rekreation og lærings ophold i Helsingør Ferieby for sårbare børnefamilier, der ellers har svært ved at komme af sted på grund af sygdom, psykisk lidelse eller økonomi. Fonden tilbyder relations skabende aktiviteter som leg, læring, motion, sundhed og naturoplevelser, der styrker familie sammenholdet og skaber nye venskaber for børn og voksne.

Fonden samarbejder med en række frivillige sociale hjælpeorganisationer, patientforeninger
og boligselskaber.