Gode ferieoplevelser med hjerterum

Et godt ophold både gavner og glæder den enkelte familie, mens den er af sted, og i hverdagen, når den kommer hjem.

Hvert år skaber FolkeFerieFonden gode ferieoplevelser for sårbare børnefamilier og pensionister, der ellers har svært ved at komme af sted på grund af sygdom, psykiske lidelser eller økonomi.

Vi tilbyder relationsskabende aktiviteter, hvor leg, læring, motion, sundhed og naturoplevelser styrker familiesammenholdet og skaber nye netværk og venskaber for børn som voksne. Ophold, der får smilet frem og giver gnister i øjnene.

Hvert år er FolkeFerieFonden med til at sende cirka 280 familier på ferieophold i skolernes sommerferie i Helsingør Ferieby.

Læs et udpluk af de gode og livsbekræftende historier her

undefined

Os fra Nørrebro var rigtig glade for konceptet med at splitte ugen op, da en hel uge ville have været for meget for vores familier. Vi var meget glade for jeres tilbud herunder Familiedysten og Skattejagten og for jeres måde at være på både overfor vores familier og os ledere."

Citat af Katja Lund Knudsen, Frelsens Hær Nørrebro - 14 familier var på ferieophold i uge efterårsferien 2014.

 

undefined

Boligforeningen Lejerbo har de seneste to år sendt 82 familier på en tiltrængt ferie i Helsingør Ferieby. Det er familier, som aldrig har prøvet at være på ferie sammen, fordi der simpelthen ikke er råd. De kan lige få enderne til at nå sammen i hverdagen, men har ikke råd til noget udover det basale og slet ikke mulighed for at spare sammen til et ferieophold. Ferieopholdet gør en kæmpe forskel for børn og voksne."

Citat af Boligforeningen Lejerbo, 2014 - Boligforeningen Lejerbo har de seneste to år sendt 82 familier på en tiltrængt ferie i Helsingør Ferieby. Det er familier, som aldrig har prøvet at være på ferie sammen. Læs mere her i magasinet Discover.

 

undefinedDisse to familier fik muligheden for at komme på ferie som familie, hvad de ellers ikke ville have været. Tilbuddet ”faldt på et tørt sted” til stor glæde. Alle har nydt at være hjemmefra. Væk fra problemer og pligter. De nød at få nogle oplevelser, det er de absolut ikke forvænte med.”

Citat af Røde Kors, 2013 - Røde Kors Slagelse fik i 2013 mulighed for at sende to familier til Helsingør Ferieby. Læs mere her (PDF)

 

undefinedHvis vi ikke var blevet tilbudt det her, så havde vi været hjemme i haven. Det betyder rigtig meget for os alle sammen. Det er også meget bedre, end vi havde regnet med."


Citat af gæster, 2013 - 
13-årige Benjamin og hans familie holdt sit livs første ferie i Helsingør ferieby. Læs mere her (PDF)

 

undefinedDet var en dejlig oplevelse at holde familielejr i Helsingør ferieby og under de rammer, som I tilbyder. Mange tak for jeres venlighed, imødekommenhed og rumlighed. Det gjorde vores ophold til en behagelig oplevelse for både børn og voksne. Tusind tak for denne gang."

Citat af Nahid Yazdanyar, Den boligsociale helhedsplan, 2014

 

Tilmeld nyhedsbrev

Få tilsendt nyheder og gode tilbud

* skal udfyldes