Gør en god investering i de socialt udsatte børn, teenagere og deres forældre

Gennem de seneste 5 år har boligselskaber fra Den Sociale Helhedsplan og NGO’er besøgt og holdt sommerferie med deres socialt udsatte børn, teenagere og deres forældre.

Vi ved – og vi har dokumentation – fra De Rådgivende Sociologer om nytteværdien af disse familiers ophold i Helsingør Ferieby. Det giver deltagerne nedenstående gaver med hjem …

  • Bedre kommunikation i familien
  • Lyst og mod til at skabe nye relationer
  • Flere sociale kompetencer i forhold til omverden
  • Øget selvtillid og selvværd
  • Mod til at hjælpe andre i nabolaget

Når man investerer...

… Så er det vigtigt, hvad der investeres i – og vil det være en gave for livet for dem, der får muligheden.
Vi synes selvfølgelig, at FolkeFerieFonden / Helsingør Ferieby er et godt bud. I Helsingør Ferieby inspirerer vi børn, unge og deres forældre til at finde deres vej i livet – integritet med deres egne værdier, demokrati og fællesskab, optimisme og ejerskab og til at gå efter deres egne drømme.

FolkeFerieFonden & Helsingør Ferieby

Flere end 1.400 børn, voksne og deres forældre har hvert år været på ferieophold eller sommercamp i Helsingør Ferieby. De får alle – og især de unge – en unik mulighed for at udvikle deres ressourcer og talenter. Med vores gennemtænkte aktiviteter bliver hver dag sjovere og nemmere for hele familien og deres medfølgende rejseledere. 98 % af familierne ser mere positivt på tilværelsen og deres fremtid efter et ferieophold eller sommercamp i Helsingør Ferieby.

Vi ved naturligvis at børn, teenagere og deres forældre ikke er en virksomhed, der skal optimeres, men alligevel kan der godt hentes noget værdifuldt i, at I tager ”investor-hatten” på – og hvorfor nu ikke lade de socialt udsatte børnefamilier opleve den gave, det er at modtage et ferieophold, som vil gøre en hverdag mindre stressende og urolig efterfølgende.

Familierne får en hel uge med flere end 20 timers vedkommende aktiviteter, leg, bevægelse, inspiration, samarbejde, det sociale fællesskab sammen med andre børn, teenagere, forældre, rejseledere og Helsingør Feriebys mangfoldige medarbejderstab, hvor 3 ud af de 6 medarbejdere har en anden etniske kultur-baggrund end dansk – det tager kegler hos de unge og familierne.

Det siger kunderne

"Det var ikke en helt almindelig ferie – men det var en ualmindelig dejlig ferie med mange gode minder – vi ses helt sikkert igen." 

Citat: Helle Hyltoft, på vegne af Lejerbo
Læs flere udtalelser fra vores gæster

 

Se vores aktivitetsplan for 2018 - klik her

undefined

Hvordan kan der bookes feriehuse til efterårsferien 2018 i uge 42

Der kan bookes lige fra alle 40 feriehuse til minimum 5 feriehuse.

Pris pr. uge pr. feriehus fra lørdag til fredag: 2.775 kr. + moms (925 kr.) - i alt 3.700 kr. 

Prisen er inklusiv, el, vand, miljøafgifter, WI-FI, 6 sovepladser med linnedpakker, kreative og oplevelsesrige HFB aktiviteter og slutrengøring.

Kontakt: CSR Relations Manager, Mogens Thage Hougaard
Mobil: 293 710 22
Email: mth@folkeferiefonden.dk

Se vores korte uddrag af rapporterne fra De Rådgivende Sociologer

Slutevaluering af FolkeFerieFondens aktiviteter i Helsingør Ferieby 2015

Evaluering af aktiviteter i Helsingør Ferieby 2013

Book ferieophold

Er du interesseret i at komme på ferie i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt venligst  CSR Relation Manager Mogens Thage Hougaard på 29 37 10 22 eller mth@folkeferiefonden.dk

undefined