Møde med forplejning

Helsingør Ferieby giver forskellige muligheder for forplejning: Fuld forplejning, hvor der er sørget for alt, eller I kan selv gå i køkkenet. Vi kan også finde en løsning midt i mellem. Bare spørg.

1. Catering fra Hos Poul/Helsingør Golfklub

Ved møder og konferencer tilbyder vi fuld forplejning fra restaurant Hos Poul ved Helsingør Golfklub. I får alle måltider og eventuelle snacks/kaffe bragt til fælleshuset – typisk anrettet som buffet. Feriebyens personale sørger for opdækning, oprydning osv. Hos Poul er en fleksibel cateringleverandør og skræddersyr forplejningen, så den passer til netop jeres arrangement og ønsker.

2. Professionelt køkken

Helsingør Ferieby har sit eget professionelle storkøkken, som I frit kan benytte. I kan selv invitere en kok eller økonoma til at stå for forplejningen. Men storkøkkenet giver også mulighed for at deltagerne går i køkkenet i mindre grupper og laver mad, som en fælles aktivitet, der bryder isen og skaber fællesskab.

3. I bestiller selv møde-forplejning

Ved møder, konferencer og events i Helsingør Ferieby er I også meget velkomne til selv at bestille forplejning. Vi er anbefaler gerne lokale leverandører og er behjælpelige med evt. praktik.

Book møde eller konference

Er du interesseret i, at holde f.eks. møde, kursus, konference, bryllup, fest eller event?

For at booke eller høre mere kontakt venligst Mogens Thage Hougaard på 29 37 10 22 eller mth@folkeferiefonden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få tilsendt nyheder og gode tilbud

* skal udfyldes