Aktiviteter i Helsingør Ferieby i sommeren 2017

Glæd dig til et spændende ugeprogram i Helsingør Ferieby hele sommeren.

Ugeprogram Helsingør Ferieby

Vi gør opmærksom på, at deltagelse i aktiviteterne er på eget ansvar.

Lørdag

15.00 – Ankomst
Når gæsterne ankommer til Feriebyen, skal de komme op forbi receptionen, hvor der vil blive udleveret koder og velkomstbreve til opholdet her i Helsingør.

 

Søndag

10.00 – Velkomstmøde
For at give dig den bedste start på opholdet! Her vil der blive fortalt om praktiske oplysninger, hvilke aktiviteter der er mulighed for at deltage i, og hvordan i kontakter os, skulle i have spørgsmål.
Der vil også blive fortalt om letteste vej til indkøb og andre praktiske informationer.

14.00 – Adventure Race
Den aktive start! Gæsterne er lige kommet på ferie, og den bedste måde at ryste folk sammen på, er ved overkommelige fysiske udfordringer, der kræver samarbejde deltagerne imellem, for at gennemføre udfordringerne. Udfordringerne ligger rundt på Helsingør Feriebys grund, og det er derfor muligt at sende børnene afsted, mens forældre pakker det sidste ud, og kommer på plads i husene.

 

Mandag

11.00 – Familiedysten
Den store familiedyst! Kendetegnet for Helsingør Ferieby, her møder gæsterne op i stor flok, og vi uddeler på hold, både voksne som børn. Her vil der blive dystet holdende imellem, på sjove opgaver, hvori fællesskabet vil blive styrket. En sikker mulighed for gode venskaber for ugen og fremtiden.
Vi slutter aktiviteten med kage og saftevand.

15.00 – Intro til TeqBall turnering
Vi har investeret i et TeqBall bord, som for øjet ligner meget et bordtennisbord. Det er lidt i samme stil med, bare man spiller med en fodbold! Kom og vær med, når vi starter spillet op, og forklarer reglerne, så der er mulighed for at spille resten af ugen.

19.00 – Biograf
Vi slukker lyset og sætter en film på i OPHELIA fælleshuset, her vil vi skabe hyggelig stemning, med saftevand og popcorn.

 

Tirsdag

11.00 – Træklatring
Under aktiviteten, vil deltagerne få dybdegående instruktioner om sikkerhed og udstyr, hvordan man bedst klatrer rundt og hvilke aktiviteter man kan lave undervejs. Aktiviteten er specielt henvendt på, at hver enkelt deltagende, skal opleve en succesfølelse ved at have klaret en udfordring individuelt.
Til slut bliver der lavet pandekager over bål.

14.00 – Glidebanerundbold
Er du til action, skæg og ballade? Vi kombinerer alle 3 ting! Badebassiner, glidebane og rundbold. Hvad end du spiller eller ej, vil vi anbefale at komme og se på denne aktivitet. Du er garanteret et smil på læben, og nogle gode grin undervejs. Her er det ikke nok at være god til rundbold, man skal have balancen med, da løbet mellem baserne skal foregå på glidebanen. En fantastisk oplevelse der giver dejlige minder med alle de nye venner man har fået.

 

Onsdag

11.00 – Naturekspeditionen
Naturekspeditionen er et oplagt værktøj til en generel forståelse af den danske natur. Undervejs vil deltagerne skulle på et stjerneløb i området, hvori der er indbygget udfordringer og spørgsmål vedrørende den danske natur. På samme tid er det en socialiseringsøvelse, da deltagerne skal samarbejde undervejs, i løsningen af diverse spørgsmål og opgaver.
Til slut bliver der lavet pandekager over bål.

14.00 – Inde værksted
Dagens eftermiddag står i det kreative hjørne. Det nye fælleshus vil blive lavet om til et kreativt værksted, hvor man virkelig kan folde sig ud. Her er der mulighed for at lave souvenirs og tage med hjem fra ferien, og masser af mulighed for bare at sidde og slappe af og hygge, med venner og familie. Alle er velkomne. Giver en anden form for hygge, hvor vi viser at fjernsynet ikke behøver at køre, for at man kan sidde sammen.

 

Torsdag

10.00 – Skattejagt
Rundt i Feriebyen har piraterne for mange år siden gemt en skat! Vi har ledt og ledt, men har brug for hjælp fra alle der har lyst. Undervejs vil der være gåder, opgaver og udfordringer, som kræver samarbejde i gruppen for at gennemfører dem. Undervejs vil deltagerne udvikle intern kommunikation, som vil være nødvendig i udførelsen af opgaven.

15.00 – Minidisco/Fodbold
En eftermiddag hvor der er lidt alt efter hvad man har lyst til. Indendørs vil der være Mini Disco med diverse konkurrencer på dansegulvet. Mens der udenfor vil være fuld fart i fodbolden.

19.00 – Biograf
Vi slukker lyset og sætter en film på i OPHELIA fælleshuset, her vil vi skabe hyggelig stemning, med saftevand og popcorn.

 

Fredag

10.00 – Chi gong
Prikken over I’et på ferien. Her kan du komme helt ned på jorden, inden ugen er ovre. En ekstern instruktør, der underviser i mindfullness, vil komme og give en lektion i Chi Gong og mindfullness. Et fantastisk tilbud, hvis nogen synes hverdagen er lidt stressende, undervejs vil man få nogle værktøjer der kan bruges i hverdagen, for at lette sindet, og få overskuddet tilbage.

10.00 – Spillehjørnet
Mangler du et sted at parkere børnene eller kæresten mens du er til Chi Gong? Så send dem til spillehjørnet, hvor der vil være bordfodboldturnering, og mulighed for andre spil.

13.00 – Fodbold
Ugens sidste fodboldkamp, tag alle de nye venner med, så vi kan få en turnering sat op, med masser af hold og gode bekendtskaber.