Efterårsferie for hele familien - Fyld feriehuset med familie og venner: KUN 3.990,- for op til 6 personer i 5 dage!

OBS. Der er desværre lukket for tilmeldinger til Camp42.

CAMP42 - For hele familien

I skolernes efterårsferie i uge 42 arrangerer FolkeFerieFonden i samarbejde med DGI og Helsingør Ferieby en aktiv familie-camp med fokus på fællesskaber, relationer og trivsel.

CAMP42 handler om at have det sjovt med leg, bevægelse, nye relationer og oplevelsen af fælleskaber - med plads til alle.

CAMP42 foregår i meget smukke naturlige omgivelser, hvor der også vil være tid til egne ferieoplevelser i Helsingør eller med en sviptur til Sverige. Du kan se alle aktiviteter i efterårsferien i Helsingør ved at klikke her - ellers er der aktiviteter i nærområdet på bl.a. Kronborg SlotM/S Museet for Søfart og Danmarks Tekniske Museum

Pris: 3.990 kr.
Du bor i lækre indrettede feriehuse i Helsingør Ferieby med 6 sovepladser, i 6 dage med 5 overnatninger i efterårsferien i uge 42. 

undefined

Ankomst: Lørdag den 13. oktober kl. 15.  

Afrejse: Torsdag den 18. oktober kl. 15.

Prisen er inklusiv:
✔ Alle aktiviteter
✔ Daglig power snacks
✔ Drikkedunk til børn og unge
✔ Camp42 T-shirt til alle børn
✔ Linnedpakker
✔ Moms, el, vand, miljøafgifter, Wi-Fi og slutrengøring

I skal være hjertelig velkommen til at fylde feriehuset op med familien, venner eller venners børn.

Book dit ophold til famlie-camp42 allerede nu!

Sådan bestiller du
Du bestiller ved at udfylde denne formular eller kontakte CSR Relations Manager Mogens T. Hougaard på 29 37 10 22 eller mth@folkeferiefonden.dk.

Camp42 aktiviteter

Fodboldskole for piger og drenge
Fodboldskolen arrangeres i samarbejde med DGI professionelle og dygtige kvindelige og mandelige instruktører til de daglige træningssessioner, hvor der lægges vægt på fællesskabet med gensidig respekt for deltagernes formåen – så det bliver en glad og sjov oplevelse for alle.

Dans og motion og glade bevægelser
Sammen med en professionel danse og gymnastik instruktør Anna bliver der arbejdet med øvelser, der giver gnist i øjnene, farve i kinderne, glæde og masser af smil - livsenergi til både krop og hjerne.

Qi Gong mindfulness i bevægelse
Lene Fibieger giver instruktion i de meget langsomme bevægelser, der har en helbredende effekt for hoved, krop og organer. Du får træning i vejrtrækning, meditation og mindfulness-seancer. Øvelserne kan tages med hjem, hvor det kan forebygger stress og bygge bro mellem børn og forældre, hvis de sammen udfører øvelserne på hjemmebanen.

Vi træner Qi Gong og afslutter med 10-15 min. meditation, som både er for børn og voksne. Qi Gong er mindfulness i bevægelse og på samme tid energigivende og afslappende. Det er enkle, langsomme og blide bevægelser. Qi Gong er mor til Thai Chi.

Effekten af Qi Gong træning:
Når du træner påvirkes åndedræt og kredsløb på en måde, som stimulerer muskler, led, sener og de tilhørende væv. Træningen kan give dig en bedre bevægelighed/smidighed, og den reducerer smerter i kroppen. Derudover styrker den fysiske og mentale tilstand og påvirker humøret i positiv retning. Langvarig træning gør det muligt for hjernen og nervesystemet til at komme sig og organismen helbreder sig selv, når den gives muligheden.

Sang, lydmeditation og mindfulness
Vi varmer kroppen op med blide bevægelser og synger et par børnesange sammen. Derefter skal vi arbejde meditativt med stemmen og åndedrættet, synge os fri af stress og spændinger igennem lydmeditation, humming og lydhørhed.

Lyd er vibration og påvirker kroppen på celleplan. Kroppen består af ca. 60 % vand, hvorfor den fungerer som god leder for lyd og vibration. Dette gælder både den lyd du selv frembringer og den lyd, du modtager. Øvelserne kan tages med hjem, hvor det kan forebygger stress og bygge bro mellem børn og forældre, hvis de sammen udfører øvelserne på hjemmebanen.

Træklatring
Der vil være en dag med professionelle og dygtige instruktører i træklatring, hvor det er muligt at overvinde sin højdeskræk og nyde udsigten ud over Øresund med kig til Kronborg Slot.

Aften fællesskaber med bål og hygge for familierne
Der arrangeres masser af aktiviteter om aftenen; bl.a. fodbold, fællessang, biograf og brætspil, hvor du kan lære at spille skak og backgammon. Derudover laver vi mad på bål - fra jord til bord – se programmet nedenfor. 

I kan hver dag vælge de aktiviteter, som I finder interessante og har lyst til at deltage i. Eller I kan slappe helt af og holde ferie. I skal blot melde jer på den aktivitet, I vil deltage i dagen før, så instruktørerne kan tilrettelægge sessionen.

HUSK at medbringe behageligt og afslappet beklædning, der passer til jeres valg af aktiviteter og ikke mindst relevant fodtøj.

Ugeprogram

Lørdag 13. oktober
15.30 - 16.30: Intromøde og mød Camp instruktørerne
19.30 - 21.00: DGI Aftenfodbold for familien

Søndag 14. oktober
10.00 - 12.00: DGI Fodboldskole piger/drenge og Dans/Motion
13.00 - 15.00: Qi Gong - mindfulness i bevægelse 
19.30 - 21.00: Bålhygge med fællessang og biograf-aften med familiefilm

Mandag 15. oktober
10.00 - 12.00: DGI Fodboldskole piger/drenge og Dans / Motion
13.00- 15.00: Sang - mindfulness for forældre og børn
19.30 - 21.00: Brætspilsaften og hygge. Lær at spille skak og backgammon

Tirsdag 16. oktober:
10.00 - 12.00: DGI Fodboldskole piger/drenge og Dans/Motion
13.00 - 15.00: Qi Gong- mindfulness i bevægelse
19.30 - 21.00: Bål - fra jord til bord. Snobrød med tilbehør og fællessang

Onsdag 17. oktober:
10.00 - 12.00: DGI Fodboldskole piger/drenge og dans / motion
13.00 - 15.00: Sang - mindfulness for forældre og børn
18.00 - 19.00: Fællesspisning bestående af mad på bål, skovens urter og bagt brød. Pris pr. deltager 60 kr. 
19.30 - 21.00: Freestyle

Torsdag 18. oktober:
10.00 - 12.00: Træklatring
13.30 - 15.30: Træklatring

Du kan printe ugeprogrammet ved at klikke her.

Praktisk information

Afbud
I tilfælde af afbud gælder følgende regler: Hvis du melder afbud senest 2 uger før kursusstart, tilbagebetales kursusprisen, dog med undtagelse af tilmeldingsgebyret. Melder du/I afbud senere, tilbagebetaler vi ingen penge.

Ankomst og afrejse
Ankomst er lørdag den 13. oktober kl. 15.
Afrejse er torsdag den 18. oktober kl. 15.

Betaling i Helsingør Ferieby
Vi kan desværre ikke tilbyde betaling med kort, så mangler du kontanter, henviser vi til den nærliggende hæveautomat i Helsingør.

Deltagerantal
Vi tager forbehold for aflysning af kurset, såfremt deltagerantallet ikke er tilstrækkeligt. Er det tilfældet, vil du naturligvis blive kontaktet senest 2 uger før start.

Kæledyr
Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr af nogen art til Helsingør Ferieby.

Logi
Man bliver indlogeret i huse i Helsingør Ferie by. Min. 4 personer i hvert hus og max. 6 personer.

Skader under ophold
Hvis du kommer til skade under opholdet på i Helsingør Ferieby, er det din egen fritids-/ulykkesforsikring, der skal dække diverse udgifter.

Transport
Det er nemt at komme til Helsingør Ferieby. Der kører tog direkte til Helsingør Station, hvor der er kort afstand til feriebyen. Du kan læse mere om transport her.

Camp42 afholdes i samarbejde med:
undefined

undefined

Om FolkeFerieFonden

Hvert år skaber FolkeFerieFonden gode ferieoplevelser, rekreation og lærings ophold i Helsingør Ferieby for sårbare børnefamilier, der ellers har svært ved at komme af sted på grund af sygdom, psykisk lidelse eller økonomi. Fonden tilbyder relations skabende aktiviteter som leg, læring, motion, sundhed og naturoplevelser, der styrker familie sammenholdet og skaber nye venskaber for børn og voksne.

Fonden samarbejder med en række frivillige sociale hjælpeorganisationer, patientforeninger og boligselskaber.