Madlavning på lejrskolen

Der er to muligheder for lejrskole-forplejning i Helsingør Ferieby: Madlavning i mindre grupper i feriehusenes egne køkkener eller samlet lejrskolemadlavning i det store fælleskøkken.

Lejrskole-forplejning i Helsingør Ferieby 

  • Fuldt udstyret køkken i hvert feriehus
  • Fælleskøkken og spisesal med plads til 70
  • Indkøb i gå-afstand
  • Hjælp til at mindske madspild

Lejrskole-mad i små grupper

Hvert feriehus har et fuldtudstyret køkken, hvor eleverne selv kan stå for lejrskole-madlavningen i mindre grupper. Køkkenet har blandt andet ovn og opvaskemaskine og naturligvis service og bestik til forplejning af seks personer.

Eller lejrskole-madlavning i fællesskab

Lejrskolens madlavning kan også ske fra feriebyens store fælleskøkken, der er et professionelt storkøkken med alle forplejningsfaciliteter. I salen med panoramaudsigt over Øresund kan der dækkes op til forplejning af 70 personer.

Madlavning på bål og grill

Der er også mulighed for at lave lejrskole-mad på bål eller grill. Feriebyen har fem store grill/bålpladser, som frit må benyttes til udendørs lejrskole-madlavning.

Brug lejrskole-maden som læring

I Helsingør Ferieby bliver lejrskole-madlavningen en del af læringen. Der er indkøbsmuligheder tæt på lejrskolen, så elevene kan selv planlægge, budgettere, indkøbe og lave lejrskole-maden i små grupper.

Undgå madspild på lejrskolen

Helsingør Ferieby arbejder desuden for at mindske madspild, og vi har udarbejdet en folder med inspiration til at undgå madspil. Den sender vi gerne ud til skolen, som forberedelse til madlavning på lejrskolen.

Book lejrskole

Er du interesseret i, at holde lejrskole i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt venligst CSR Relation Manager Mogens Thage Hougaard.

Telefon 29 37 10 22 
eller mth@folkeferiefonden.dk

undefined