Madlavning på lejrskolen

Der er to muligheder for lejrskole-forplejning i Helsingør Ferieby: Madlavning i mindre grupper i feriehusenes egne køkkener eller samlet lejrskolemadlavning i det store fælleskøkken.

Lejrskole-forplejning i Helsingør Ferieby 

  • Fuldt udstyret køkken i hvert feriehus
  • Indkøb i gå-afstand
  • Hjælp til at mindske madspild

Lejrskole-mad i små grupper

Hvert feriehus har et fuldtudstyret køkken, hvor eleverne selv kan stå for lejrskole-madlavningen i mindre grupper. Køkkenet har blandt andet ovn og opvaskemaskine og naturligvis service og bestik til forplejning af seks personer.

Eller lejrskole-madlavning i fællesskab

Det er også muligt at leje fælleshuset der har et professionelt indrettet storkøkken, så i kan lave maden fælles under opholdet. I salen med panoramaudsigt over Øresund kan der dækkes op til forplejning af 70 personer.

Madlavning på bål og grill

Der er også mulighed for at lave lejrskole-mad på bål eller grill. Feriebyen har fem store grill/bålpladser, som frit må benyttes til udendørs lejrskole-madlavning.

Brug lejrskole-maden som læring

I Helsingør Ferieby bliver lejrskole-madlavningen en del af læringen. Der er indkøbsmuligheder tæt på lejrskolen, så elevene kan selv planlægge, budgettere, indkøbe og lave lejrskole-maden i små grupper.

Undgå madspild på lejrskolen

Helsingør Ferieby arbejder desuden for at mindske madspild, og vi har udarbejdet en folder med inspiration til at undgå madspil. Den sender vi gerne ud til skolen, som forberedelse til madlavning på lejrskolen.

Book lejrskole

Er du interesseret i, at holde lejrskole i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller info@helsingorferieby.dk

Skoletjenesten

Helsingør ferieby samarbejder med Skoletjenesten om at tilbyde oplevelser med relevant fagligt indhold til lejrskolen.

Når du booker lejrskoleophold i Helsingør Ferieby bliver det nemmere at sammensætte et spændende og læringsrigt program for eleverne.

Læs mere om de kulturelle institutioner der findes i nærheden af feriebyen og se deres undervisningstilbud her:

SE MERE HER

undefined