Madlavning på lejrskolen

Der er to muligheder for lejrskole-forplejning i Helsingør Ferieby: Madlavning i mindre grupper i feriehusenes egne køkkener eller samlet lejrskolemadlavning i det store fælleskøkken, der kan lejes under opholdet.

Lejrskole-forplejning i Helsingør Ferieby 

  • Veludstyret køkken i hvert feriehus
  • Indkøb i gå-afstand
  • Hjælp til at mindske madspild

Lejrskole-mad i små grupper

Hvert feriehus har et veludstyret køkken, hvor eleverne selv kan stå for lejrskole-madlavningen i mindre grupper. Køkkenet har blandt andet ovn og opvaskemaskine og naturligvis service og bestik til forplejning af seks personer.

Eller lejrskole-madlavning i fællesskab

Det er også muligt at leje fælleshuset der har et professionelt indrettet storkøkken, så i kan lave maden fælles under opholdet. I salen med panoramaudsigt over Øresund kan der dækkes op til forplejning af 70 personer.

Madlavning på bål og grill

Der er også mulighed for at lave lejrskole-mad på bål eller grill. Feriebyen har fem store grill/bålpladser, som frit må benyttes til udendørs lejrskole-madlavning.

Brug lejrskole-maden som læring

I Helsingør Ferieby bliver lejrskole-madlavningen en del af læringen. Der er indkøbsmuligheder tæt på lejrskolen, så elevene kan selv planlægge, budgettere, indkøbe og lave lejrskole-maden i små grupper.

Book lejrskole

Er du interesseret i, at holde lejrskole i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller info@helsingorferieby.dk

Skoletjenesten

Helsingør ferieby samarbejder med Skoletjenesten om at tilbyde oplevelser med relevant fagligt indhold til lejrskolen.

Når du booker lejrskoleophold i Helsingør Ferieby bliver det nemmere at sammensætte et spændende og læringsrigt program for eleverne.

Læs mere om de kulturelle institutioner der findes i nærheden af feriebyen og se deres undervisningstilbud her:

SE MERE HER

undefined