Lige nu: 995,- for lejrskoleophold

For kun 995 kroner pr. hus. pr. dag*, kan I overnatte i moderne feriehuse inkl. Moms, 6 sovepladser, el, vand, miljøafgift, Wi-Fi, moderne køkken og slutrengøring.

Fællesskab som motivation

I FolkeFerieFonden og Helsingør Ferieby er fællesskabet og motivation en del af lejrskoleopholdet. Vi ved erfaringsmæssigt, at fællesskabet er en del af elevernes dannelse og den personlige udvikling til at skabe positive sociale relationer og forståelse og derved livsmod og livsduelighed.

Helsingør Ferieby er den perfekte base for en lejrskole med fokus på fællesskab, læring og oplevelser. Spændende og historiske seværdigheder, kultur, natur, venter lige udenfor døren.

Kulturpromenaden Elsinore Walk – er et godt planlægnings værktøj for klasselæren til at guide og opleve det historiske Helsingør.

NYHED: Samarbejde med Skoletjenesten

Helsingør Ferieby samarbejder med Skoletjenesten om at tilbyde oplevelser med relevant fagligt indhold til lejrskolen. Når du booker lejrskoleophold i Helsingør Ferieby bliver det derfor nemmere at sammensætte et spændende og læringsrigt program for eleverne.

Læs mere om de kulturelle institutioner der findes i nærheden af feriebyen og se deres undervisningstilbud - Klik her

Derfor skal I vælge Helsingør Ferieby

Når I booker jeres lejrskole ophold i Helsingør Ferieby – er I som lærer og elever med til at støtte FolkeFerieFondens aktive CSR arbejde. Hvis formål er at sikre, at socialt udsatte børn, unge og deres familie, får et tiltrængt ferie eller lærings camp.

✓ 1,5 km til Helsingør centrum
✓ Tog og bus lige til døren
✓ 1 km til dagligvareindkøb
✓ Roligt og naturskønt område
40 feriehuse med hver 6 sovepladser og eget køkken
✓ Veluddannet personale
✓ Mulighed for leje af fælleshuse til undervisning, madlavning og socialt samvær.

Læs om tidligere skolers udtalelser om lejrskole i Helsingør Ferieby her.

Nem transport til lejrskolen

Det er nemt at komme til Helsingør Ferieby. Der er direkte adgang til feriebyen med både bus og tog. Du kan læse mere om transport til lejrskolen her.

Lejrskole – med socialt samfundsansvar

Når I holder lejrskole i Helsingør Ferieby, udviser I samtidig socialt samfundsansvar - også kaldet CSR.

Kontakt

Er du interesseret i at holde lejrskole i Helsingør Ferieby? For at booke eller høre mere, kontakt venligst Helsingør Ferieby helsingor@folkeferie.dk eller 49 21 39 79.

* Pris ved en enkelt overnatning er 1.395 kr. pr. hus.

Book lejrskole

Er du interesseret i, at holde lejrskole i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller info@helsingorferieby.dk

Skoletjenesten

Helsingør ferieby samarbejder med Skoletjenesten om at tilbyde oplevelser med relevant fagligt indhold til lejrskolen.

Når du booker lejrskoleophold i Helsingør Ferieby bliver det nemmere at sammensætte et spændende og læringsrigt program for eleverne.

Læs mere om de kulturelle institutioner der findes i nærheden af feriebyen og se deres undervisningstilbud her:

SE MERE HER

Lejrskole – med socialt samfundsansvar

Når I holder lejrskole i Helsingør Ferieby, udviser I samtidig socialt samfundsansvar - også kaldet CSR. Og det får I naturligvis et bevis på.

I får klassefoto og navn på skole på FolkeFerieFonden.dk, klassefoto i Hall Of Fame i Helsingør Ferieby og digitalt materiale, som I kan lægge på til skolens website.