Lige nu: 700,- for lejerskoleophold

For kun 700 kroner pr. hus. pr. dag ekskl. moms. kan I overnatte i moderne feriehuse inkl. 6 sovepladser, el, vand, miljøafgift, Wi-Fi og slutrengøring.

Fællesskab som motivation - to be and how to be

I FolkeFerieFonden og Helsingør Ferieby er fællesskabet og motivation en del af lejrskoleopholdet. Vi ved erfaringsmæssigt, at fællesskabet er en del af elevernes dannelse og den personlige udvikling til at skabe positive sociale relationer og forståelse og derved livsmod og livsduelighed.

Helsingør Ferieby er den perfekte base for en lejrskole med fokus på fællesskab, læring og oplevelser. Spændende og historiske seværdigheder, kultur, natur, venter lige udenfor døren. Kulturpromenaden Elsinore Walk – er et godt planlægnings værktøj for klasselæren til at guide og opleve det historiske Helsingør.

Derfor skal I vælge Helsingør Ferieby

Når I booker jeres lejrskole ophold i Helsingør Ferieby – er I som lærer og elever med til at støtte FolkeFerieFondens aktive CSR arbejde. Hvis formål er at sikre, at socialt udsatte børn, unge og deres familie, får et tiltrængt ferie eller lærings camp.
✓ 1,5 km til Helsingør centrum
✓ Tog og bus lige til døren
✓ 1 km til dagligvareindkøb
✓ Roligt og naturskønt område
40 feriehuse med hver 6 sovepladser og eget køkken
✓ 2 fælleshuse til undervisning
✓ Veluddannet personale

Læs om tidligere skolers udtalelser om lejrskole i Helsingør Ferieby her.

Madpakker

I kan købe og bestille frisk smurte madpakker/sandwich til turen + 1 drikkedunk. Alt forplejning er for alle uanset kulturel baggrund. Alt kød og kødpålæg er halal–slagtet.

Læs mere om oplevelserne omkring Helsingør Ferieby

Nem transport til lejrskolen

Det er nemt at komme til Helsingør Ferieby. Der er direkte adgang til feriebyen med både bus og tog. Du kan læse mere om transport til lejrskolen her.

Lejrskole – med socialt samfundsansvar

Når I holder lejrskole i Helsingør Ferieby, udviser I samtidig socialt samfundsansvar - også kaldet CSR.

Kontakt

Er du interesseret i at holde lejrskole i Helsingør Ferieby? For at booke eller høre mere, kontakt venligst CSR Relation Manager Mogens Thage Hougaard på mth@folkeferiefonden.dk eller 29 37 10 22.

Book lejrskole

Er du interesseret i, at holde lejrskole i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt venligst CSR Relation Manager Mogens Thage Hougaard.

Telefon 29 37 10 22 
eller mth@folkeferiefonden.dk

Lejrskole – med socialt samfundsansvar

Når I holder lejrskole i Helsingør Ferieby, udviser I samtidig socialt samfundsansvar - også kaldet CSR. Og det får I naturligvis et bevis på.

I får klassefoto og navn på skole på FolkeFerieFonden.dk, klassefoto i Hall Of Fame i Helsingør Ferieby og digitalt materiale, som I kan lægge på til skolens website.