Det siger kunderne

"...Det er tydeligt at mærke, at det er ildsjæle der driver Feriebyen, så tak for et par dejlige dage med masser af fleksibilitet og imødekommenhed." , Red Barnet

Her vil løbende komme nye citater og kommentarer fra kunder, som har benyttet Helsingør Ferieby til f.eks. arrangementer, events, fester, camps og seminarer. Det er muligt at holde små og store arrangementer, events, fester, camps, konferencer og seminarer i Helsingør Ferieby - læs her, hvad kunderne siger. 


undefined"I år d. 27.-30. december 2016 er det første gang nogensinde, at Blå Kors Børnejulelejr afholdes. 17 frivillige tager afsted med 24 børn i alderen 7-12 år, der kommer fra socialt udsatte hjem med problemer som alkoholmisbrug. Mange børn i Danmark oplever ikke en glædelig jul med gaver, god mad, tryghed og hygge, så derfor er Blå Kors’ mission at give nogle af disse børn en håndfuld fantastiske juleminder, som de kan tage med sig i bagagen og dele med vennerne i skolen. På lejren får børnene et tiltrængt pusterum fra de hjemlige problemer, og autentiske og troværdige voksne skaber nogle forudsigelige og omsorgsfulde rammer, så børnene kan få lov til bare at være børn. Vores vision er at hjælpe børnene med at bryde den sociale arv ved at præsentere dem for et alternativ til det liv, de kender, og støtte dem til at skabe sunde og ligeværdige relationer, der er gode for dem nu og på lang sigt.
Vi har i år valgt at bruge Helsingør Ferieby som lejrsted og ser frem til at skulle opholde os i nogle fantastiske omgivelser med fyldestgørende faciliteter. Vores overvejelse omkring valget har været, at når børn og voksne kan bo i små hytter sammen, vil de tillidsfulde og tryghedsbaserede relationer få mulighed for at opstå på trods af den korte tid, vi har sammen med børnene. Af samme grund vælger vi også at spise morgenmad i hytterne, så børnene kan få en stille start på dagen. Det ene af de to fælleshuse vil vi benytte som samlingspunkt ved de øvrige måltider og til at afholde vores juletræsfest, hvor der skal synges, danses om juletræet, spises lækker julemad og åbnes gaver. Det andet fælleshus skal benyttes til workshops, hvor børnene får mulighed for at melde sig på aktiviteter som at lave bolsjer, klippe-klistre og bage julesmåkager.
Foruden faciliteterne har vi hele vejen igennem værdsat det gode samarbejde med Mogens Thage, der hjælpsomt og kyndigt har hjulpet os til rette. Derudover er vi meget taknemmelige for den donation, som vi har fået fra FolkeFerieFonden; uden den havde vi ikke kunnet afholde lejren i Helsingør Ferieby!"
 

Citat af Thilde Thuren Pedersen, Projektleder i Blå Kors, 2016 


undefinedSeminar i Helsingør Ferieby Red Barnets nationale afdeling har afholdt medarbejderseminar i Helsingør Ferieby. Red Barnet og Helsingør Ferieby deler den samme vision om blandt andet at bidrage til at give de svagest stillede børn nogle gode oplevelser sammen med deres familier i naturen. Derfor var det de helt rigtige omgivelser der dannede rammen for afdelingens seminar om samarbejde, kompetencer og visioner for Red Barnet. Det er tydeligt at mærke, at det er ildsjæle der driver Feriebyen, så tak for et par dejlige dage med masser af fleksibilitet og imødekommenhed."

Citat af Kirsten Lund Larsen, National chef i Red Barnet Danmark, 2015 


undefined"Jeg var utrolig glad for at holde min fest i Feriebyen. Det er SÅ smukt og stemningsfuldt et sted, og jeg er sikker på, at alle 80+ gæster også nød stedet og havde en god aften. Det er skønt at kunne vise en så smuk del af Helsingør frem for familie og venner fra hele landet og udlandet. I var også super-hjælpsomme alle sammen fra Feriefonden. 1000 tak! Maden var i øvrigt HELT usædvanligt god – både lammet, grisen og tilbehøret."

Citat af Karen Marie, fødselsdagsfest


undefined
"Helsingør Ferieby har været den perfekte ramme for World Cup i Mountainbike-orientering. Beliggenheden mellem idrætsfaciliteter, skov, hav og by er enestående og både indkvarteringen og forplejningen har været i top. Som arrangører har vi værdsat Folkeferies bemærkelsesværdige imødekommenhed, håndtering af hele bookingforløbet og ikke mindst den yderst fleksible og attraktive pakkeløsning, hvormed det lykkedes at tiltrække alle de 17 deltagende europæiske lande"

Citat af Gunner Sie, arrangør af World Cup i Mountainbike-orientering.

Book møde eller konference

Er du interesseret i, at holde f.eks. møde, kursus, konference, bryllup, fest eller event?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller info@helsingorferieby.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få tilsendt nyheder og gode tilbud

* skal udfyldes