Event i Nordsjælland

Helsingør Ferieby er en oplagt ramme om en event i Nordsjælland: God plads, natur, fred og ro – og alligevel tæt på kultur, byliv og transport.

Events i Nordsjællands natur

Hold din event midt i Nordsjællands natur. Helsingør Ferieby ligger afskærmet på en stor naturgrund med høje træer, god plads og en imponerende panoramaudsigt over Øresund og Kronborg Slot. Et smukt baggrundsbillede for din event i Nordsjælland.

Helsingør er omgivet af noget af Nordsjællands bedste natur, og fra feriebyen er der cirka en halv kilometer til badestrand og til Helsingør Golfklub. Det store friluftsområde Kullen i Sverige kan nås med færge på blot 20 minutter.

Event midt i Nordsjællands historie og kultur

Med base i Helsingør Ferieby er eventen tæt på alle Nordsjællands kulturelle tilbud. Kronborg Slot og Helsingørs historiske bymidte ligger få kilometer væk. Det samme gør eventstedet Kulturværftet, gode spisesteder og byliv.

Lækre faciliteter til events i Nordsjælland

Helsingør Ferieby har 40 feriehuse med seks sovepladser i hver til overnatning. Den store naturgrund og alle faciliteter som sø, bålpladser, grillsteder, sportsbaner og plæner er til fri afbenyttelse. Et helt særligt sted er ”Himmelrummet”, et unikt uderum, hvor trækronerne skaber et katedralloft. Feriebyen har også et indendørs konferencelokale med plads til 70 personer og et professionelt storkøkken til forplejning.

Nem transport ved events i Nordsjælland

Selvom man har følelsen af at være helt sig selv i Helsingør Ferieby er man tæt på det meste. Du kan holde en event i Nordsjælland, hvor tog og de lokale busser kører lige til døren og har forbindelse til lufthavn og det landsdækkende tognet.

Book møde eller konference

Er du interesseret i, at holde f.eks. møde, kursus, konference, bryllup, fest eller event?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller info@helsingorferieby.dk