Møde med overnatning

Helsingør Ferieby giver mulighed for konferenceophold, event, kursus, seminar eller møde med overnatning for op til 240 personer.

Konferenceophold i dansk design

Helsingør Ferieby er arkitekttegnet og oprindelig opført i 1958. I 2011 blev feriebyen totalrenoveret med hjælp fra Den A.P. Møllerske Støttefond og RealDania med vægt på gode materialer og dansk design bl.a. møbler fra Paustian.

Møde med overnatning skaber fællesskab

Der er 40 feriehuse, der hver har seks sovepladser. Ved møde med overnatning og konferenceophold vil der typisk bo 1-2 personer i hvert feriehus, mens man ved kurser kan udnytte alle seks sovepladser.

Overnatning giver møder, konferenceophold, seminarer og kurser en særlig fællesskabsfølelse, som kan bruges positivt i dagens arbejde og aktiviteter.

Både fællesskab og privatliv

Husene er indrettet hyggeligt med sofamiljø, brændeovn, TV og køkken, så man kan lave mad individuelt. Fra stuen og terrassen er der udsigt over naturgrunden og de andre feriehuse. Der er gratis trådløst internet under konferenceophold.

Feriehusenes placering på området giver både mulighed for et møde eller konferenceophold med både privatliv i mindre grupper og fællesskab omkring konferencelokalet.


Konferenceophold i Helsingør Ferieby

  • 40 feriehuse på hver 42 m2
  • 1-6 personer i hvert hus (4 køjer og dobbeltseng i sovesofa)
  • Bad, toilet, køkken og spiseplads
  • Sofamiljø med brændeovn og TV
  • Terrasse med havemøbler
  • Gratis trådløst internet

Book møde eller konference

Er du interesseret i, at holde f.eks. møde, kursus, konference, bryllup, fest eller event?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller info@helsingorferieby.dk