Kreative kurser, konferencer, seminar, teambuilding og læringscamp i smukke og frydefulde omgivelser

Med udsigt til Øresund, Prins Hamlets bolig og ophold i velindrettede feriehuse i en smuk natur, er scenen sat for et godt og vedkommende ophold.

FolkeFerieFonden og Helsingør Ferieby tilbyder nye møde-, konference- og kursuslokaler i Kongernes Nordsjælland, med oplagt mulighed for dejlige gåture og andre aktiviteter i vores frydefulde naturomgivelser. Udsigten og den meditiative stilhed kan også nydes fra vores fælles terrasser og de skønne feriehuse.

Kreativ udfoldelse i naturskønne omgivelser

HAMLET
Stort samlingslokale med plads til 70 personer. Lokalet er nyrenoveret med moderne, funktionelt storkøkken og dejligt hall område. 

I kan vælge at entrere med egen kok til at forkæle jer under opholdet, eller bruge opholdet til teambuilding i kogekunstens herligheder og fortryllelse.

OPHELIA
Huset er nybygget og indviet i sommeren 2016. Her er plads til 90 personer i et stort lokale, der kan deles op til 4 grupperum. OPHELIA har desuden et funktionelt anretterkøkken.

I kan også her vælge at entrere med vores gourmet cateringpartnere, der med passion vil forkæle jeres ganer – og bistå med services før, under og efter måltiderne.  

Overnatning

I forbindelse med kurser, konferencer og seminar, er der attraktiv mulighed for overnatning i ét eller flere af de skønne feriehuse der er indrettet af Paustian. 

Feriebyen har 40 moderne og lækkert indrettede feriehuse med Wi-Fi, eget moderne køkken, egen terrasse og ude møbler. Hvert hus har 6 sengepladser fordelt på to rum, hvilket betyder at 2 personer kan deles om ét feriehus med hver sit soverum. Hele feriebyen har 240 sengepladser.

Feriehusene er desuden belliggende i en smuk lys skov med sø og 400 meter til badestrand - en rendyrket idyllisk, meditativ og frydefuld oplevelse.

Vores naboer

Vi har skønne arealer og boldbaner lige uden for døren, og der er kun 50 meter til sportshal med mulighed for håndbold, badminton og motionscenter, og ellers er der 500 meter til Helsingør Golfklub. Derudover er der mulighed for at benytte løberuter og for at udfolde sig på mountainbikeruter i et godt og krævende terræn.

Marielyst Slot og turen dertil gennem kuperet skovterræn, er en mageløs flot oplevelse. Fra slottet er der ikke langt til Prins Hamlets, Kronborg og arkitekturperlen, MS Søfarts Muset.

Kulturværftet er ikke lige vores nabo, men der er udsigt til det fra feriebyen. Befinder du dig ved Kulturværftet og havnen, er der blot 500 meter til Helsingørs Centrum. 

Der er ca. 20 minutters rask gang til centrum af historiske Helsingør fra feriebyen.

Oplevelser

Løbeture
Flere forskellige ruter i unikke naturomgivelser, højt over Øresund. Hvor den ene af ruterne er KMD Ironman løberuten og den anden er højt oppe langs øresundskysten - ud til udendørs skov og fitness anlæg. 

Cykelture
Kør og prøv kræfter med KMD Ironman ruten.

Fiskeri
Det er muligt at leje en fiskekutter til en fisketur på Øresund med eller uden fiskeguide. Læs mere her.

Kronborg Slot
Det er muligt at få et helt unikt og fantastisk foredrag om Prins Hamlet og om Kronborg Slot. Og få jeres eventuelle vinkler lagt ind i foredraget, så det også har en relevans for jeres position eller situation.

Træklatring
Vi har mulighed for at arrangere træklatring med vores naturguide i forbindelse med jeres ophold – i vores egen skov med udsigt til Øresund.

En aften med Halfdan Rasmussen
– om livet og sangene.

Teambuilding
En halv dag med motion, action og opgaver – styrker samarbejdet, relationer og fællesskaber.

FolkeFerieFonden og CSR Plugin Løsning

Når I booker et ophold i Helsingør Ferieby er i med til at støtte de mest sårbare og socialt udsatte børn, unge og deres forældre til et sommerferieophold, der giver dem muligheden for bedre trivsel og livsduelighed i en til tider hård og stresset hverdag.

Hvis I ekstra ordinært har ønske om en CSR PLUGIN LØSNING – hvor I også har mulighed for at medinddrage friville medarbejdere, er dette en mulighed. Vi sørger for emne / tema, revisor rapport og en kort video præsentation af jeres CSR-aktivitet som I kan have på jeres site i form af e-mail signatur, forside og under socialt samfundsansvar og på med FolkeFerieFonden site under CSR partnere.

Refernce eksempler

Novo Nordisk, Ferrosan, Qvartz, Vice Versa Management, Københavns Kommune, Københavns Universitet, Integra m.fl. 

Transport

Der er gode offentlige transport muligheder med både bus og tog direkte til Helsingør Ferieby. Der er taxa muligheder fra Helsingør Station eller gode parkeringsmuligheder i og omkring feriebyen.

Kontakt

Kontakt CSR-Manager, Mogens Thage Hougaard og få udarbejdet et oplæg med et estimat på jeres drømme møde, konference, seminar, teambuilding eller læringscamp.

Email: mth@folkeferiefonden.dk 

Telefon: +45 29 371 022

Tilmeld nyhedsbrev

Få tilsendt nyheder og gode tilbud

* skal udfyldes