Introture for gymnasier i Helsingør Ferieby

Hold introtur i Helsingør Ferieby og lær hinanden bedre at kende. I feriebyen er der masser af muligheder for sjove aktiviteter, der kan ryste jer sammen som klasse.

Grundet den nye gymnasiereform har mange gymnasier valgt at flytte introturen til efteråret. Introturen er udelukkende for alle 1.g studerende der går i en grundforløbsklasse fra august til oktober og herefter begynder i deres ”rigtige” klasser.

FolkeFerieFonden tænker, at det er vigtigt, at de nye elever i klassen bliver rystet sammen – da de alle skal gå i samme klasse resten af gymnasietiden. Derfor kan I holde jeres introtur i FolkeFerieFondens ferieby i de smukke omgivelser i Helsingør.

Hvis der er ønske om teambuilding kan det arrangeres og tilpasses netop jeres ønsker og behov.

Folkeferiefonden og Helsingør Ferieby

FolkeFerieFonden er en social humanistisk erhvervsdrivende fond med en aktiv CSR profil, der tager hånd om de mest sårbare og socialt udsatte børnefamilier i Danmark. Et ophold i Helsingør Ferieby – er med til at støtte vores aktive CSR indsatser.

Vi har i flere år huset Gl. Hellerup Gymnasium med 240 studerende over 2 x 3 dage. Vi har ligeledes samarbejdet med Bagsværd Gymnasium og i flere omgange, studerende fra Københavns Universitet og Københavnerakademiet, hvor 100 drenge er på læringscamp i 2 uger. Derudover besøges vi af rigtig mange lejrskoler der kommer igen år efter år. Fællesnævneren har primært en camp, der har til formål at skabe trivsel, gode sociale relationer, samarbejde og fællesskaber mellem de unge studerende og ruster dem til den bedste start på deres uddannelsesforløb.

Helsingør Ferieby er smukt beliggende med udsigt ud over Øresund og Kronborgslot - med offentlig transport direkte til feriebyen.

Udover den smukke natur er der de 40 skønne og moderne indrettede feriehuse, der kan rumme 240 overnattende gæster. Der er ligeledes 2 fuldt udstyret og top moderne fælleshuse, til plenum, samlinger og fællesspisning.  Fælleshusene kan rumme henholdsvis 70 og 90 personer – hvor det ene fælleshus kan opdeles i op til 4 selvstændige lokaler.

Der er et meget stort og top moderne, professionelt køkken, med masser af bordplads, køle og fryse faciliteter, komfur, ovn med dampfunktion og opvaskemaskine. Udendørs er der bålpladser og en stor gasgrill som kan benyttes. Ofte er det sådan at der oprettes madhold og andre teams til borddækning og opvask m.m.

undefined

Området

Vi bor midt i en meget lys skov med mulighed for træklatring, boldbane 25 meter fra fælleshusene og 50 meter til sportshal med alle mulige faciliteter som kunstgræsbaner og løbe- og cykelruter med mulighed for at teste på Ironman niveau.

Læs mere om oplevelserne omkring Helsingør Ferieby

Priser og estimater for introtur 2022

Pris pr. feriehus med 6 sovepladser fordelt på to separate rum.

Pr. overnatning pr. hus: 950 kr. inklusiv moms.

Det er muligt at skifte de studerende i husene ud efter en eller to overnatninger, hvis I har mange studerende I gerne vil have på camp.

Praktisk information 

Transport

Det er nemt at komme til Helsingør Ferieby. Der kører tog direkte til Helsingør Station, hvor der er kort afstand til feriebyen.

Du kan læse mere om transport her.

Indkøb

Der ligger en stor Netto inden for 7 minutters gang fra feriebyen – vi har Christiana cykel der kan lånes når I skal fortage indkøb.

Kontakt

Vil I have et uforpligtende møde eller en besigtigelse, så kontakt venligst Helsingør Ferieby på:

Mail: helsingor@folkeferie.dk

Telefon: 49 21 39 79

Book introtur

Er du interesseret i, at holde introtur i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt venligst FolkeFerieFonden på:

Telefon: 49 21 39 79 

Mail: helsingoer@folkeferie.dk

Om FolkeFerieFonden

Hvert år skaber FolkeFerieFonden gode ferieoplevelser, rekreation og lærings ophold i Helsingør Ferieby for sårbare børnefamilier, der ellers har svært ved at komme af sted på grund af sygdom, psykisk lidelse eller økonomi. Fonden tilbyder relations skabende aktiviteter som leg, læring, motion, sundhed og naturoplevelser, der styrker familie sammenholdet og skaber nye venskaber for børn og voksne.

Fonden samarbejder med en række frivillige sociale hjælpeorganisationer, patientforeninger og boligselskaber.