Sportscamp og træningslejr

Er du ansvarlig for at arrangere den ideelle camp eller træningslejr, hvor der en mangfoldighed af muligheder inden for meget kort afstand?

I Helsingør Ferieby er der mulighed for at indkvartere op til 240 deltagere – fordelt på 40 lækre og yderst funktionelle feriehuse med eget køkken og bad. Hvert hus har 6 sovepladser fordelt på to rum.

Vi har dertil to unikke fælleshuse Hamlet og Ophelia, der kan have henholdsvis 70 og 90 personer. Ophelia kan opdeles i op til 4 grupperum. Fælles for husene er, at de er udstyret med moderne AV-faciliteter. Hamlet er særligt indrettet med et helt nyt, stort og moderne gør-det-selv produktionskøkken med alt tænkeligt udstyr.

Vi har fra vores naturområde udsigt til Øresund og Kronborg og 400 m til lækker sandstrand.

Træningsfaciliteter i gåafstand fra Helsingør Ferieby

  • Fodbold på natur- og kunstgræs med og uden lysanlæg indenfor 50 m
  • Sportshal med håndbold, badminton, basket, gymnastik / spring indenfor 100 m
  • Golfbaner med 9 og 18 huller indenfor 500 m
  • MTB og MTBO / mountainbike afmærket rute
  • Orienteringsløb
  • Løberute – IRONMAN-ruten og flere andre
  • Cykling –  IRONMAN-ruten og flere andre 
  • Kajak 1,8 km
  • Kano 1,8 km

Træningsfaciliteter i køreafstand fra Helsingør Ferieby:

  • Svømning: 25 m – og 50 m bassin. Der kører bus lige til svømmehallen

Forplejning

I feriehuset Hamlet har vi et nyt og lækkert produktionskøkken, hvor I selv kan producere måltiderne – måske sammen med en kok og eller i fællesskab som en form for teambuilding.

Ønsker I måltiderne leveret, har vi et velfungerende samarbejde med vores socialøkonomiske catering-partner Kadetten, der leverer forplejning og full service i forbindelse med måltiderne.

Transport til Helsingør Ferieby

Helsingør Ferieby ligger i naturskønt område kun få minutters gang fra Højstrup Station.
Klik her for yderligere information om tog- og bustransport til Helsingør Ferieby.
 

Feriehuse og overnatning i Helsingør Ferieby

Antal feriehuse: 40 med 6 sovepladser, eget køkken, bad og toilet og varmluftblæsere i husene
Antal sengepladser: 240

Klik her for at se mere om feriehusene.
 

Arrangementer i Helsingør Ferieby

De seneste tre år har vi haft flere end 200 fodboldspillere fra det meste af norden til Kronborg Cup. Vi har haft ophold af 140 MTBO-deltagere i VM – med cykelvask og forplejning.
Vi har leveret feriehuse og forplejning til fodbold trænings camps med over 120 fodboldspillere fra Sverige i samarbejde med Here We Go.

De seneste 2 år har vi holdt camp for Københavner Akademiet med deltagelse af 100 drenge på to ugers ophold med masser af fysisk aktivitet. I 2017 afholdte vi en oplevelses camp med fodbold og E-Sport i samarbejde med Sport2Schools.

Book Helsingør Ferieby

Ring eller skriv til CSR Relations Manager Mogens T. Hougaard og få en samtale om muligheder, samt et estimat på jeres træningslejr. 
Tlf: 29 37 10 22 
Email: mth@folkeferiefonden.dk

Det siger vores kunder…

undefined
"Helsingør Ferieby har været den perfekte ramme for World Cup i Mountainbike-orientering. Beliggenheden mellem idrætsfaciliteter, skov, hav og by er enestående og både indkvarteringen og forplejningen har været i top. Som arrangører har vi værdsat Folkeferies bemærkelsesværdige imødekommenhed, håndtering af hele bookingforløbet og ikke mindst den yderst fleksible og attraktive pakkeløsning, hvormed det lykkedes at tiltrække alle de 17 deltagende europæiske lande"


- Gunner Sie, arrangør af World Cup i Mountainbike-orientering.

 

Om FolkeFerieFonden

Hvert år skaber FolkeFerieFonden gode ferieoplevelser, rekreation og lærings ophold i Helsingør Ferieby for sårbare børnefamilier, der ellers har svært ved at komme af sted på grund af sygdom, psykisk lidelse eller økonomi. Fonden tilbyder relations skabende aktiviteter som leg, læring, motion, sundhed og naturoplevelser, der styrker familie sammenholdet og skaber nye venskaber for børn og voksne.

Fonden samarbejder med en række frivillige sociale hjælpeorganisationer, patientforeninger og boligselskaber.