Det siger lejrskole-gæsterne

“Fede huse og sejt at lave mad selv” . Sådan udtrykker tidligere lejrskole-elev sig efter et ophold i Helsingør Ferieby. Læs flere udtalelser her.

Udtalelse af friskolen Kontiki-skolen

undefined

Kontiki-skolen havde en smuk og rar oplevelse af et meget børnevenligt miljø, der dannede udgangspunkt for udflugter og ture til det spændende nærområde. Vi mærkede kærlighed til vore mange børn, der drønede omkring og fik fornemmelsen af at være velkomne. Cyklerne blev spurtet rundt blandt de små huse, grusvejene blev slidt af de store børn, der gik hviskende omkring i mørket.Lærerne havde en dejlig overskuelig ramme for at møde små som store, hvor de end måtte være indkvarteret. Vi var glade og trygge. Blev godt behandlet.Nød jeres problemløsning. Anbefales til alle, der vil have en lille skole (250 mennesker) underbragt i 4 dage.

Af Henrik Roos

Skoleeleverne fra Kontiki-skolen siger:

  • “Frihed og mulighed for at lege”.
  • “Søde mennesker på kontoret”
  • “Fede huse og sejt at lave mad selv”
  • “Kanon udsigt”
  • “Ingen sure mennesker”
  • “Gode legepladser, man kunne grille og hygge mange steder”.

Udtalelse af Ringsted Ny Friskole 

undefined

Vi var glade og trygge. Blev godt behandlet.Nød jeres problemløsning. Anbefales til alle, der vil have en lille skole (250 mennesker) underbragt i 4 dage.Fællesskabet er en betydningsfuld værdi på Ringsted Ny Friskole. Vi har den tradition, at 0-8.klasse hvert andet år tager på en fælles lejrskole. Her lærer elever på tværs af klasser og lærere hinanden bedre at kende og små elever bliver trygge ved de store. Vi får mulighed for fællesoplevelser, der er med til at styrke relationerne og dermed fællesskabet.
Helsingør Ferieby har de perfekte rammer til at rumme 220 elever samt 20 voksne med hytter, hvor eleverne kan danne ”familier” med elever i forskellige aldre. Der er ligeledes indendørsfaciliteter, så alle kan blive bænket ved måltiderne.
Helsingør ferieby ligger i et smukt område med udsigt til Kronborg og kun 10 minutters gang til Helsingør by, hvor blandt andet Skibsfartsmuseet ligger.
På Christinas og mit første møde med Helsingør ferieby, blev vi mødt med stor entusiasme og imødekommenhed. Ingen tvivl om, at Mogens Hougaard brænder for stedet og vil gøre sit til, at vi får en dejlig oplevelse.
Da alle elever og lærere ankommer med tog, er det helt fantastisk at tænke på, at vi kan stå af på trinbrættet lige uden for Helsingør ferieby.
Vi glæder os meget til dette års lejrtur.

Af Christina Jessen, skolesekretær og Helle Heesche, skoleleder.

Mere om lejrskole

Book lejrskole

Er du interesseret i, at holde lejrskole i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller info@helsingorferieby.dk

Skoletjenesten

Helsingør ferieby samarbejder med Skoletjenesten om at tilbyde oplevelser med relevant fagligt indhold til lejrskolen.

Når du booker lejrskoleophold i Helsingør Ferieby bliver det nemmere at sammensætte et spændende og læringsrigt program for eleverne.

Læs mere om de kulturelle institutioner der findes i nærheden af feriebyen og se deres undervisningstilbud her:

SE MERE HER

Lejrskole – med socialt samfundsansvar

Når I holder lejrskole i Helsingør Ferieby, udviser I samtidig socialt samfundsansvar - også kaldet CSR. Og det får I naturligvis et bevis på.

I får klassefoto og navn på skole på FolkeFerieFonden.dk, klassefoto i Hall Of Fame i Helsingør Ferieby og digitalt materiale, som I kan lægge på til skolens website.