Møde med forplejning

Helsingør Ferieby giver forskellige muligheder for forplejning: Fuld forplejning, hvor der er sørget for alt, eller I kan selv gå i køkkenet. Vi kan også finde en løsning midt i mellem. Bare spørg.

1. Professionelt køkken

Helsingør Ferieby har sit eget professionelle storkøkken, som I frit kan benytte. I kan selv invitere en kok eller økonoma til at stå for forplejningen. Men storkøkkenet giver også mulighed for at deltagerne går i køkkenet i mindre grupper og laver mad, som en fælles aktivitet, der bryder isen og skaber fællesskab.

2. I bestiller selv møde-forplejning

Ved møder, konferencer og events i Helsingør Ferieby er I også meget velkomne til selv at bestille forplejning. Vi samarbejder med Cafe Hanne, der kan levere og håndtere forplejning af selskaber fra 10 til 200 kuverter. Der lægges vægt på professionelt håndværk, god kogekunst med fokus på detaljen - til enhver lejlighed.

Når I overnatter i Helsingør Feriebys skønne feriehuse, er det muligt at indtage forplejning i Cafe Hannes dejlige og funktionelle lokaliteter – mindre end 100 meter fra Helsingør Ferieby.

 

Book møde eller konference

Er du interesseret i, at holde f.eks. møde, kursus, konference, bryllup, fest eller event?

For at booke eller høre mere kontakt venligst CSR Relation Manager Mogens Thage Hougaard på 29 37 10 22 eller mth@folkeferiefonden.dk

Tilmeld nyhedsbrev

Få tilsendt nyheder og gode tilbud

* skal udfyldes