Bo tæt på byen

Helsingør Ferieby er en skøn perle midt i naturen, men tæt på byens liv og oplevelser. Dejlig base for en afslappende ferie Nordsjælland og en smuk ramme om bryllup eller fest med overnattende gæster.

Helsingør Ferieby er placeret på en bakketop lidt nord for Helsingør. Der er udsigt til skibene på Øresund og videre ned over Kronborg Slot og Helsingør by – det historiske Nordsjælland. 40 lækre feriehuse er totalrenoveret i 2011 med moderne danske designmøbler og gedigne materialer.

Ophold tæt på naturen

I Helsingør Ferieby ligger midt i naturen i Nordsjælland. Feriebyen ligger på en stor naturgrund med høje træer og det næsten føles som at bo midt i skoven.

Oplevelser tæt på Helsingør Ferieby

Du er dog ikke mere end 1,5 km fra Helsingørs historiske bymidte med butikker, restauranter og kulturattraktioner. Helsingør Ferieby ligger perfekt placeret til at besøge Kronborg Slot, M/S Museet for Søfart, Louisiana Museum of Modern Art og Nordsjællands øvrige oplevelser på dit ophold.

Ferie tæt på hinanden

Helsingør Ferieby har en særlig atmosfære og stemning, der skaber fællesskab og samvær mellem gæsterne. Området indbyder til at møde hinanden, samtidig med at man kan trække sig tilbage i sit eget feriehus.

Ferie, møde, konference, lejrskole og meget mere...

Helsingør Ferieby rummer mange muligheder:

Se oversigtskort over Helsingør Ferieby her.

Tag på ophold i Nordsjælland og gør en god gerning

Uanset hvilken form for ophold I vælger i Helsingør Ferieby, er I med til at tage frivilligt socialt samfundsansvar for de fattige, de syge og mest sårbare og socialt udsatte børnefamilier. 

Helsingør Ferieby er ejet af FolkeFerieFonden, der har til formål at bidrage økonomisk til at skabe gode ferieoplevelser for sårbare og socialt udsatte.

Ved at tage på ferie eller ophold i Helsingør Ferieby støtter du dette arbejde. Du kan læse mere om FolkeFerieFondens CSR her.

undefined

Book ferieophold

Er du interesseret i at komme på ferie i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller helsingor@folkeferie.dk

Du kan også booke direkte her

Om FolkeFerieFonden

Hvert år skaber FolkeFerieFonden gode ferieoplevelser, rekreation og lærings ophold i Helsingør Ferieby for sårbare børnefamilier, der ellers har svært ved at komme af sted på grund af sygdom, psykisk lidelse eller økonomi. Fonden tilbyder relations skabende aktiviteter som leg, læring, motion, sundhed og naturoplevelser, der styrker familie sammenholdet og skaber nye venskaber for børn og voksne.

Fonden samarbejder med en række frivillige sociale hjælpeorganisationer, patientforeninger og boligselskaber.