Feriehusene

Feriehusene i Helsingør Ferieby er lækkert indrettet med moderne dansk design, og området er anlagt, så der både er mulighed for privatliv og fællesskab med andre gæster.

Helsingør Ferieby består af 40 feriehuse på hver 42 m2. Pladsen er udnyttet optimalt med et hyggeligt køkkenalrum med lækkert moderne køkken og møbler fra Paustian. Derudover er der soverum, entré og badeværelse. Alrummets panoramavinduer giver adgang til terrassen, hvorfra man har udsigt til andre feriehuse og den smukke naturgrund med høje træer.

Feriehusenes placering på området indbyder til fællesskab med andre familier på området og i fælleshuset, men giver også mulighed for at trække sig tilbage i sit eget feriehus. Området er bilfrit, så børn kan løbe frit og trygt fra hus til hus.

Se kort over Helsingør Ferieby og husene her.

Hvert feriehus rummer:

  • 42 m2
  • Overnatning til 6 personer (4 køjer og dobbeltseng i sovesofa)
  • Brusebad og toilet
  • Veludstyret køkken med blandt andet opvaskemaskine
  • Spiseplads til 6 personer
  • Sofamiljø
  • Brændeovn
  • TV
  • Terrasse med havemøbler
  • Gratis trådløst internet

Sofamiljø

I feriehusets køkkenalrum er der et hyggeligt sofamiljø af moderne, danske designmøbler. Der er også brændeovn, tv og udsigt ud mod en lille terrasse, de andre huse og resten af Helsingør Ferieby.

Køkken

Køkkenet er veludstyret med blandt andet køleskab, komfur, opvaskemaskine, ovn og kaffemaskine. Der er en spiseplads til seks personer.

Sengepladser

Hvert feriehus har seks sovepladser: Fire køjer i soveværelset og to sovepladser i sofaen i stuen, der kan trækkes ud til en dobbeltseng.

Overnatning for op til 240 personer

Helsingør Ferieby har 40 feriehuse, der hver kan huse op til seks personer. Der er altså plads til 240 personer, hvis man lejer hele feriebyen til en fest, et møde, et kursus, en lejrskole eller en fælles familielejr.

Totalrenoveret i 2011

Helsingør Ferieby er arkitekttegnet og oprindeligt opført i 1958, som en ferieby for Folke Ferie. I 2011 blev feriebyen totalrenoveret med hjælp fra Den A.P. Møllerske Støttefond og RealDania med vægt på gode materialer og dansk design blandt andet med møbler fra Paustian.

Museumshuset

Et enkelt hus er bevaret i den oprindelige indretning og stand fra 1958, som et minde om fortidens feriestandard. Personalet viser det gerne frem.

undefined

Book ferieophold

Er du interesseret i at komme på ferie i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller helsingor@folkeferie.dk

Du kan også booke direkte her

Om FolkeFerieFonden

Hvert år skaber FolkeFerieFonden gode ferieoplevelser, rekreation og lærings ophold i Helsingør Ferieby for sårbare børnefamilier, der ellers har svært ved at komme af sted på grund af sygdom, psykisk lidelse eller økonomi. Fonden tilbyder relations skabende aktiviteter som leg, læring, motion, sundhed og naturoplevelser, der styrker familie sammenholdet og skaber nye venskaber for børn og voksne.

Fonden samarbejder med en række frivillige sociale hjælpeorganisationer, patientforeninger og boligselskaber.