Fælleshuse og lokaler

Et møde eller en konference i Helsingør Ferieby giver deltagerne følelsen af at bo midt i naturen – selvom Helsingør Ferieby er dejlig tæt på alting. Hold et kursus eller en konference i Nordsjælland med fokus på samvær og fællesskab.

Mødelokaler med Nordsjællands smukkeste udsigt

Fra konferencelokalet Helsingør Ferieby er der panoramaudsigt over skibene på Øresund, Kronborg Slot og Sverige. En inspirerende og uformel baggrund for kursus, seminarer, konferencer og møder, hvor der skal åbnes for kreativiteten og tænkes store tanker. Ganske få konferencelokaler og mødelokaler i Nordsjælland byder på samme smukke ramme.

Konferencelokaler i naturen, men tæt på byen

Helsingør Ferieby ligger på en stor naturgrund, der giver følelsen af at være på kursus eller til møde midt i en skov. Men alligevel er I nær byliv, kultur og restauranter, der ligger i gåafstand fra konferencelokaler og kursus.

I kan være helt jer selv

Her deler I ikke konferencelokaler, mødelokaler eller restaurant med andre. I er helt jer selv og kan også tale uforstyrret og fortroligt i pauser og under måltiderne. Det giver også en naturlig fællesskabsfølelse og særlig stemning på konference, kursus eller seminar.

Mødelokaler tæt på København

Her kan I holde en konference i Nordsjælland med motorvejsforbindelse til København og gratis parkering. Højstrup Station lige nedenfor området har togforbindelser til lufthavnen og det landsdækkende tognet.

Tag på konference i Nordsjælland og gør en god gerning

Uanset hvilken form for ophold I vælger i Helsingør Ferieby, er I med til at tage frivilligt socialt samfundsansvar for de fattige, de syge og mest sårbare og socialt udsatte børnefamilier. 

Helsingør Ferieby er ejet af FolkeFerieFonden, der har til formål at bidrage økonomisk til at skabe gode ferieoplevelser for sårbare og socialt udsatte.

Ved at tage på ferie eller ophold i Helsingør Ferieby støtter du dette arbejde. Du kan læse mere om FolkeFerieFondens CSR her.

Video fra Helsingør Ferieby


undefined

Book møde eller konference

Er du interesseret i, at holde f.eks. møde, kursus, konference, bryllup, fest eller event?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller info@helsingorferieby.dk