Dyrehaven

Smuk natur, dyreliv og Dyrehavsbakken – tæt på Helsingør Ferieby

Pak picnickurven og nyd naturen i Dyrehaven. Der er stor chance for at se kronhjorte og dådyr på de 1000 hektar park og skov nord for København. Dyrehaven kan nydes på cykel, i vandresko eller fra et picnictæppe på en af de store plæner. Midt i dyrehaven ligger det smukke Erimitageslot, som kan opleves på rundvisninger.

Afslut udflugten til Dyrehaven med tur på Dyrehavsbakken (Bakken), der er verdens ældste forlystelsespark.

Adresse Dyrehaven

Dyrehaven
2930 Klampenborg
Tlf. 3997 3900

Transport fra Helsingør Ferieby til Jægersborg Dyrehave

Bus/tog: Tag toget fra Højstrup Station lige nedenfor Helsingør Ferieby. Skift ved Helsingør Station. Tag toget mod København. Stå af ved Klampenborg Station og gå 350 m til Dyrehaven.

Eller tag Bus 840 fra indgangen til Helsingør Ferieby. Stå af ved Stengade. Tag Bus 388 mod Lyngby St. Stå af ved Dyrehaven.

Eller tag Bus 803 fra indgangen til Helsingør Ferieby. Stå af ved Helsingør Station. Tag toget mod København. Stå af ved Klampenborg Station og gå 350 m til Dyrehaven.

Bil: Der er 30 minutters kørsel fra Helsingør Ferieby til Dyrehaven.

undefined

Book ferieophold

Er du interesseret i at komme på ferie i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller helsingor@folkeferie.dk

Du kan også booke direkte her

Om FolkeFerieFonden

Hvert år skaber FolkeFerieFonden gode ferieoplevelser, rekreation og lærings ophold i Helsingør Ferieby for sårbare børnefamilier, der ellers har svært ved at komme af sted på grund af sygdom, psykisk lidelse eller økonomi. Fonden tilbyder relations skabende aktiviteter som leg, læring, motion, sundhed og naturoplevelser, der styrker familie sammenholdet og skaber nye venskaber for børn og voksne.

Fonden samarbejder med en række frivillige sociale hjælpeorganisationer, patientforeninger og boligselskaber.