Lund

Tag en tur til den charmerende historiske by Lund i Sverige, når du bor i Helsingør Ferieby

Smukke, charmerende og ikke mindst historiske Lund er et besøg værd. Domkirken fra 1100-tallet er en af Sverige mest populære turistattraktioner. Gå ikke glip af det fantastiske middelalderur, hvor de hellige tre kroner træder frem, når det spiller.

Frilandsmuseet Kulturen ligger midt i byen som en oase af gamle dage, og her kan man bogstaveligt talt vandre op gennem historien.

Lund var en af de vigtigste byer i middelalderens Norden og er en af Sveriges ældste byer. Lund er også kendt for sit universitet, der blev grundlagt i 1666.

Transport fra Helsingør Ferieby til Lund

Bus/tog: Tag toget fra Højstrup Station lige nedenfor Helsingør Ferieby. Skift ved Helsingør Station. Tag Öresundstoget til Lund.

Bil: Der er cirka 1,5 times kørsel til Lund i Sverige. Bemærk, at der er betaling ved Øresundsbroen.

undefined

Book ferieophold

Er du interesseret i at komme på ferie i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller helsingor@folkeferie.dk

Du kan også booke direkte her

Om FolkeFerieFonden

Hvert år skaber FolkeFerieFonden gode ferieoplevelser, rekreation og lærings ophold i Helsingør Ferieby for sårbare børnefamilier, der ellers har svært ved at komme af sted på grund af sygdom, psykisk lidelse eller økonomi. Fonden tilbyder relations skabende aktiviteter som leg, læring, motion, sundhed og naturoplevelser, der styrker familie sammenholdet og skaber nye venskaber for børn og voksne.

Fonden samarbejder med en række frivillige sociale hjælpeorganisationer, patientforeninger og boligselskaber.