Helsingborg

Skånes næststørste by med masser af kultur og shopping ligger blot 20 minutter fra Helsingør

Helsingborg er en pulserende by med en lang historie. Byen byder på historiske bygninger bl.a. den smukke Mariakyrkan fra 1400-tallet. Men også moderne kultur centreret om Dunkers Kulturhus, der er tegnet af den danske arkitekt Kim Utzon.

Der er også rige muligheder for shopping i Helsingborg. Omkring gågaden midt i byen ligger mange spændende specialbutikker og indkøbscentre, og blot 6 kilometer fra Helsingborg finder du Sverige største shoppingcenter, Väla Centrum, med 180 butikker.

Transport fra Helsingør Ferieby til Lund

Bus/færge: Tag toget fra Højstrup Station lige nedenfor Helsingør Ferieby Helsingør Station. Gå til færgeterminalen og tag færgen til Helsingborg.

Eller tag Bus 803 fra indgangen til Helsingør Ferieby. Stå af ved Helsingør Station. Gå til færgeterminalen og tag færgen til Helsingborg.

Bil/færge: Der er cirka 10 minutter i bil fra Helsingør Ferieby til færgeterminalen. Færgeoverfarten tager cirka 20 minutter, og der er mulighed for at tage bilen med.

undefined

Book ferieophold

Er du interesseret i at komme på ferie i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller helsingor@folkeferie.dk

Du kan også booke direkte her

Om FolkeFerieFonden

Hvert år skaber FolkeFerieFonden gode ferieoplevelser, rekreation og lærings ophold i Helsingør Ferieby for sårbare børnefamilier, der ellers har svært ved at komme af sted på grund af sygdom, psykisk lidelse eller økonomi. Fonden tilbyder relations skabende aktiviteter som leg, læring, motion, sundhed og naturoplevelser, der styrker familie sammenholdet og skaber nye venskaber for børn og voksne.

Fonden samarbejder med en række frivillige sociale hjælpeorganisationer, patientforeninger og boligselskaber.