Lejrskole i Nordsjælland

På lejrskole i Helsingør Ferieby i Nordsjælland kommer I tæt på. Tæt på oplevelser, historien, kulturen, naturen og tæt på hinanden.

Højt på en bakketop lige nord for Helsingør by ligger Helsingør Ferieby med en fantastisk udsigt til Kronborg og Sverige – en oplagt lejrskole til oplevelser i Nordsjælland med elever i udskolingen.

Se også: Supertilbud på lejrskole

Læring og oplevelser lige udenfor

Helsingør Ferieby er overnatning tæt på store historiske og kulturelle seværdigheder som Kronborg, Louisiana, Kulturværftet og M/S Museum for Skibsfart. Og overnatning tæt på fantastiske natur-oplevelser i både Nordsjælland og Sydsverige. Et perfekt udgangspunkt for en lejrskole i Nordsjælland med læring og mange oplevelser.

Se også: Kulturpromenaden Elsinore Walk (kort og hæfte udleveres i fysisk eksemplar til lærere ved ankomst).

Lejrskole med overnatning i 6-mands feriehuse

Helsingør Ferieby indbyder til en lejrskole med læring og fællesskab i både store og mindre grupper. Eleverne bor og overnatter 4-6 personer sammen i hyggelige feriehuse med eget køkken og bad. Hele lejrskole-gruppen kan samles i fællesbygningen eller de udendørs fællesrum til læringsaktiviteter eller socialt samvær.

Nem transport til lejrskole i Helsingør

I kan køre med toget næsten helt til døren. Højstrup Station ligger i kort gåafstand fra lejrskolen. De lokaler busser holder ved feriebyen, og bymidtens oplevelser ligger blot 15 minutters gang fra lejrskolen.

Nordsjællands smukkeste lejrskole

Lejrskolen i Nordsjælland består af 40 små huse, der er spredt ud under træerne på en stor naturgrund med høje træer og panoramaudsigt. Lejrskolen har udendørs faciliteter til læring og fællesskab, og der er en badestrand nedenfor feriebyen.

Tag på lejrskole og gør en god gerning

Uanset hvilken form for ophold I vælger i Helsingør Ferieby, er I med til at tage frivilligt socialt samfundsansvar for de fattige, de syge og mest sårbare og socialt udsatte børnefamilier. 

Helsingør Ferieby er ejet af FolkeFerieFonden, der har til formål at bidrage økonomisk til at skabe gode ferieoplevelser for sårbare og socialt udsatte.

Ved at tage på ferie eller ophold i Helsingør Ferieby støtter du dette arbejde. Du kan læse mere om FolkeFerieFondens CSR her.

Book lejrskole

Er du interesseret i, at holde lejrskole i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt venligst CSR Relation Manager Mogens Thage Hougaard.

Telefon 29 37 10 22 
eller mth@folkeferiefonden.dk

undefined