Lejrskole i Nordsjælland

På lejrskole i Helsingør Ferieby i Nordsjælland kommer I tæt på. Tæt på oplevelser, historien, kulturen, naturen og tæt på hinanden.

Højt på en bakketop lige nord for Helsingør by ligger Helsingør Ferieby med en fantastisk udsigt til Kronborg og Sverige – en oplagt lejrskole til oplevelser i Nordsjælland med elever i udskolingen.

Se også: Supertilbud på lejrskole

NYHED: Samarbejde med Skoletjenesten

Helsingør ferieby samarbejder med Skoletjenesten om at tilbyde oplevelser med relevant fagligt indhold til lejrskolen. Når du booker lejrskoleophold i Helsingør Ferieby bliver det nemmere at sammensætte et spændende og læringsrigt program for eleverne.

Læs mere om de kulturelle institutioner der findes i nærheden af feriebyen og se deres undervisningstilbud her:

SE MERE HER

Læring og oplevelser lige udenfor

Helsingør Ferieby er overnatning tæt på store historiske og kulturelle seværdigheder som Kronborg, Louisiana, Kulturværftet og M/S Museum for Skibsfart. Og overnatning tæt på fantastiske natur-oplevelser i både Nordsjælland og Sydsverige. Et perfekt udgangspunkt for en lejrskole i Nordsjælland med læring og mange oplevelser.

Se også: Kulturpromenaden Elsinore Walk 

Lejrskole med overnatning i 6-mands feriehuse

Helsingør Ferieby indbyder til en lejrskole med læring og fællesskab i både store og mindre grupper. Eleverne bor og overnatter 4-6 personer sammen i hyggelige feriehuse med eget køkken og bad. Der er rig mulighed for at udnytte naturen i det store udendørs areal, hvor der er plads til læringsaktiviteter eller socialt samvær. Det er også muligt at leje fælleshuse, så man kan foretage undervisning eller spisning i store fælleslokaler.

Nem transport til lejrskole i Helsingør

I kan køre med toget næsten helt til døren. Højstrup Station ligger i kort gåafstand fra lejrskolen. De lokaler busser holder ved feriebyen, og bymidtens oplevelser ligger blot 15 minutters gang fra lejrskolen.

Nordsjællands smukkeste lejrskole

Lejrskolen i Nordsjælland består af 40 små huse, der er spredt ud under træerne på en stor naturgrund med høje træer og panoramaudsigt. Lejrskolen har udendørs faciliteter til læring og fællesskab, og der er en badestrand nedenfor feriebyen.

Tag på lejrskole og gør en god gerning

Uanset hvilken form for ophold I vælger i Helsingør Ferieby, er I med til at tage frivilligt socialt samfundsansvar for de fattige, de syge og mest sårbare og socialt udsatte børnefamilier. 

Helsingør Ferieby er ejet af FolkeFerieFonden, der har til formål at bidrage økonomisk til at skabe gode ferieoplevelser for sårbare og socialt udsatte.

Ved at tage på ferie eller ophold i Helsingør Ferieby støtter du dette arbejde. Du kan læse mere om FolkeFerieFondens CSR her.

Book lejrskole

Er du interesseret i, at holde lejrskole i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller info@helsingorferieby.dk

Skoletjenesten

Helsingør ferieby samarbejder med Skoletjenesten om at tilbyde oplevelser med relevant fagligt indhold til lejrskolen.

Når du booker lejrskoleophold i Helsingør Ferieby bliver det nemmere at sammensætte et spændende og læringsrigt program for eleverne.

Læs mere om de kulturelle institutioner der findes i nærheden af feriebyen og se deres undervisningstilbud her:

SE MERE HER

undefined