En lejrskole fuld af oplevelser

Helsingør er en god base for en lejrskole med masser af læring. Oplevelser, historie og kultur venter lige udenfor døren.

Det er nemt at sammensætte en lejrskole med både læring og oplevelser i Helsingør. Området rummer mange historiske og kulturelle seværdigheder, der kan bruges direkte i undervisningen.

Undervisning midt i historien på lejrskole

Helsingørs placering på Øresunds smalleste punkt har givet byen en nøgleposition i Danmarkshistorien, og området byder på læring om søfartshistorie, sundtold og værftshistorie: Kronborg og Helsingørs historiske bymidte er store oplevelser på lejrskole-turen.

Lejrskole-læring midt i kulturen

Kulturen blomstrer i Nordsjælland og her er rig mulighed for at krydre lejrskolen med læring om moderne kunst, musik og teater. Oplevelser som Kunstmuseet Louisiana nås nemt med tog, og Kulturværftet, Hamletscenen på Kronborg og Tegners Museum er kulturelle lejrskole-oplevelser i gåafstand.

Samarbejde med skoletjenesten

Helsingør ferieby samarbejder med Skoletjenesten om at tilbyde oplevelser med relevant fagligt indhold til lejrskolen. Når du booker lejrskoleophold i Helsingør Ferieby bliver det nemmere at sammensætte et spændende og læringsrigt program for eleverne.

Læs mere om de kulturelle institutioner der findes i nærheden af feriebyen og se deres undervisningstilbud her:

SE MERE HER

Tag på lejrskole midt i det hele

Helsingør Ferieby har en perfekt beliggenhed for god lejrskole-læring og gode lejrskole-oplevelser. Lejrskolen ligger i gåafstand til mange af Helsingørs oplevelser og seværdigheder. Øvrige lejrskoleoplevelser nås nemt via tog og bus, som begge holder ved feriebyen.

Lejrskole-oplevelser og læring tæt på Helsingør Ferieby


De fleste seværdigheder og attraktioner tilbyder undervisningsforløb for lejrskoler, så oplevelser og læring følges ad.

Book lejrskole

Er du interesseret i, at holde lejrskole i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller info@helsingorferieby.dk

Skoletjenesten

Helsingør ferieby samarbejder med Skoletjenesten om at tilbyde oplevelser med relevant fagligt indhold til lejrskolen.

Når du booker lejrskoleophold i Helsingør Ferieby bliver det nemmere at sammensætte et spændende og læringsrigt program for eleverne.

Læs mere om de kulturelle institutioner der findes i nærheden af feriebyen og se deres undervisningstilbud her:

SE MERE HER

Om FolkeFerieFonden

Hvert år skaber FolkeFerieFonden gode ferieoplevelser, rekreation og lærings ophold i Helsingør Ferieby for sårbare børnefamilier, der ellers har svært ved at komme af sted på grund af sygdom, psykisk lidelse eller økonomi. Fonden tilbyder relations skabende aktiviteter som leg, læring, motion, sundhed og naturoplevelser, der styrker familie sammenholdet og skaber nye venskaber for børn og voksne.

Fonden samarbejder med en række frivillige sociale hjælpeorganisationer, patientforeninger og boligselskaber.