Konference i Nordsjælland

Helsingør Ferieby byder på lækre konferencelokaler i Nordsjælland: Uforstyrret midt i naturen, men alligevel blot 1,5 kilometer fra bymidten.

Konferencelokaler Nordsjælland

Helsingør Ferieby byder på konferencelokaler i Nordsjælland med plads til 70 deltagere. Konferencelokalet i fællesbygningen er udstyret med moderne mødefaciliteter og alt gængs teknisk udstyr. Lokalet er rummeligt og lyst og byder på en storslået udsigt over Kronborg Slot, Helsingør og skibene i Øresund. En smuk ramme om en konference i Nordsjælland.

Overnatning ved konference i Nordsjælland

Feriebyen har 40 feriehuse, hvor konferencedeltagerne kan overnatte, og der er plads til op til 240 overnattendedeltagere.

Mere natur og fællesskab

I Helsingør Ferieby kan du holde en lidt anderledes konference i Nordsjælland. Rammerne i feriebyen understøtter fællesskabsfølelsen og styrker det sociale samvær på konferencen. Naturen er en helt naturlig medspiller ved en konference i feriebyen, hvad enten den bruges aktivt med oplæg og udstillinger i det fri eller blot nydes i pauserne.

Nem transport ved konference i Nordsjælland

Deltagerne kommer let til og fra konferencen: der går motorvej til Helsingør og parkering er gratis. Der er forbindelse til lufthavn, og det landsdækkende tognet fra Højstrup Station lige udenfor feriebyen.

Book møde eller konference

Er du interesseret i, at holde f.eks. møde, kursus, konference, bryllup, fest eller event?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller info@helsingorferieby.dk

undefined