Oplevelser

Helsingør-området byder på mange historiske og kulturelle seværdigheder – de fleste i gåafstand fra Helsingør Ferieby.

Oplev Danmarkshistorien

Helsingørs placering på Øresunds smalleste punkt har givet byen en nøgleposition i Danmarkshistorien. Man kan dykke ned i søfartshistorien på M/S Museet for Søfart eller mærke Danmarkshistorien på Kronborg Slot. Helsingørs smukke historiske bymidte er også et besøg værd.

Oplev kulturen

Kulturen blomstrer i Helsingør-området. For teater og musik besøg fx Kulturværftet eller Hamletscenen på Kronborg, der begge ligger i gåafstand fra Helsingør Ferieby. Eller nyd kunst på Tegners Museum eller Louisiana Museum of Modern Art, der ligger i kort køreafstand.

Hold ferie midt i det hele

Helsingør Ferieby er et godt udgangspunkt for at opleve Nordsjælland. Du bor i gåafstand til Kronborg Slot, M/S Museet for Søfart og mange af Helsingørs seværdigheder, mens der går busser og tog fra feriebyen til Nordsjællands øvrige oplevelser og attraktioner.

Oplevelser og attraktioner tæt på Helsingør Ferieby

 

 

Video fra Helsingør Ferieby


undefined

undefined

Book ferieophold

Er du interesseret i at komme på ferie i Helsingør Ferieby?

For at booke eller høre mere kontakt os venligst på 49 21 39 79 eller helsingor@folkeferie.dk

Du kan også booke direkte her

Om FolkeFerieFonden

Hvert år skaber FolkeFerieFonden gode ferieoplevelser, rekreation og lærings ophold i Helsingør Ferieby for sårbare børnefamilier, der ellers har svært ved at komme af sted på grund af sygdom, psykisk lidelse eller økonomi. Fonden tilbyder relations skabende aktiviteter som leg, læring, motion, sundhed og naturoplevelser, der styrker familie sammenholdet og skaber nye venskaber for børn og voksne.

Fonden samarbejder med en række frivillige sociale hjælpeorganisationer, patientforeninger og boligselskaber.